30 dece otputovalo u kamp Crvenog krsta

10. avgust 2023.

Kategorija: Deca, Društvo

Srbobranski Crveni krst poslao je danas decu iz opštine Srbobran u letnji kamp svoje organizacije u Bačkom Monoštoru.

Kampiralište Crvenog krsta u Bačkom Monoštoru, mesto je stvoreno za odmor dece, kako bi im letnji raspust prošao u zabavi, edukaciji i rekreaciji. Druženje, uz sticanje raznih korisnih znanja, deci predstavlja nezaboravno iskustvo, smatra Goran Radovanović, sekretar CK Srbobran.

“Kamp u Bačkom Monoštoru je opremljen po visokim standardima i idealno je mesto za boravak dece, prirodan ambijent sa dosta lepih sadržaja. Mnogo mi je drago što je naše tridesetoro dece otišlo tamo, družiće se sa vršnjacima iz drugih mesta, zajedno će učestvovati u različitim programskim aktivnostima i učiti o Crvenom krstu, steći će uspomene za ceo život, a verovatno i neke nove prijatelje”, rekao nam je sekretar Radovanović nakon ispraćaja dece.

On se zahvalio Opštini Srbobran što je za ovu priliku obezbedila besplatan autobuski prevoz. Deca iz Nadalja, Turije i Srbobrana, boraviće u kampu od 10. do 16. avgusta, većini će to biti poslednja prilika za odmor ovog leta, jer već po povratku iz kampa slede pripreme za početak nove školske godine.

FOTO: Kampiralište Crvenog krsta Sombor – Bački Monoštor / facebook
Facebook Komentari