Još 7 dana traju prijave za regatu Vode Vojvodine

23. maj 2023.

Kategorija: Društvo, Zabava

Putanja 13. Međunarodne regate “Vode Vojvodine” dovešće u jednodnevnu posetu Srbobranu panonske nautičare, koji će tokom plovidbe duge 250 kilometara obići delić Srema, malo Banata i najlepši deo Bačke.

Regata startuje 21. juna u Novom Sadu, u organizaciji JVP “Vode Vojvodine“, odakle vodi ka Sremskim Karlovcima i Titelu, dalje ka Zrenjaninu, Žitištu, Mihajlovu, Novom Bečeju i Bečeju, zatim se stiže u Srbobran, plovi se do Bačkog Petrovca i ponovo se stiže u Sremske Karlovce 29. juna, gde će se svečano obeležiti Međunarodni dan Dunava. Ciljnu liniju će učesnici regate proći 30. juna u Novom Sadu.

Regata je otvorena za sve koji su željni avature sa društvom ili porodicom, prijave za učešće u ovoj desetodnevnoj plovidbi otvorene su do 31. maja 2023. godine. Pored dobre volje, za učešće u regati potrebne su još dve stvari, registrovano plovno vozilo i važeća plovidbena dozvola.

Broj prijava je ograničen, učešće besplatno, a zainteresovani samo treba da preuzmu prijavu, popune je i pošalju sa skeniranom plovidbenom dozvolom na e-mail: [email protected].

Poslednji put je regata bila u Srbobranu 2018. godine, i tad je to izgledalo OVAKO.

Facebook Komentari