Muzički festival AVANTURIJA 2023

04. maj 2023.

Kategorija: Zabava

Zagrevanje za muzički festival na salašu kraj Turije je počelo, karte za AVANTURIJA 2023 već se prodaju, poznata imena progresivne muzike su rezervisala binu za svoje nastupe, a očekuje se da ovogodišnje izdanje dvodnevnog festivala bude veće i uspešnije od onog lane.

Festival u Turiji 2022. godine – Izvor Progresivna suza

Par entuzijasta iz Turije, poštovalaca Progressive House muzike, u saradnji sa Centrom za progresivnu kulturu “Progresivna suza, napravili su avgusta 2022. godine festival koji je po broju i kvalitetu disk džokeja, kao i posećenosti, trebao već na startu da prevaziđe neka poznata festivalska okupljališta. Kao i svaka zabava na otvorenom, tako i turijski muzički festival, zavisio je od vremenskih prilika, a one su krajem avgusta bile sve samo ne lepe. Olujni vetar i neprestana kiša učinili su da posećenost bude značajno umanjena, ali je festival ipak održan. Iako je za organizatore ovo bio velik udarac, nikako nisu odustali i zato ove godine pripremaju još bolju i veću žurku.

AVANTURIJA 2023 će se održati 18. i 19. avgusta, domaćin je Salaš na tri vode, lineup sa fantastičnim inostranim i domaćim izvođačima je kompletiran, a među njima se nalaze imena poput: Roger Martinez, Stereo Underground, Nohan, Emotional Tourist Missus, Bokee, Hobin Rude, IGOR D.

Avantura je iskustvo koje ljudi sebi priušte iz znatiželje, sa ciljem da se ispune neke želje i zadovoljstva, a AVANTURIJA 2023 nudi upravo to. Jedinstveno iskustvo dobijeno fuzijom dobre energije, prirode, muzike, druženja i letnjih aktivnosti na otvorenom, uz i na vodi, a sve sa ciljem – zadovoljstva.

Dvodnevne karte za festival i kamp su, po sniženoj ceni, već sada u prodaji putem ovog linka, po ceni od 1.500 dinara za regularne dvodnevne karte i 1.800 dinara za komplet ulaznice sa kamp mestom. Broj karata po promotivnoj ceni je ograničen.





Facebook Komentari