Srbobran je ponosan na male šampionke

29. april 2023.

Kategorija: Deca, košarka, Lokalna samouprava

Sinoćni trening Ženskog košarkaškog kluba “Srbobran”, posetili su predsednik Opštine Srbobran – Radivoj Debeljački, i član Opštinskog veća u resorima sporta, omladine i turizma – Jovica Andrić, kako bi pozdravili šampionsku ekipu u uzrastu mini basket, te kako bi im uručili poklone.

Trener najmlađe takmičarske ekipe lokalnog kluba, Sanja Dunđerski, imala je zakazan trening u sportskoj sali OŠ “Jovan Jovanović Zmaj”, gde je sa svojim devojčicama dočekala Debeljačkog i Andrića. Predsednik Opštine se obratio malim košarkašicama, čestitajući im naslov prvaka Vojvodine.

“Hoću da znate koliko smo ponosni na vas, ne samo kolega Andrić i ja, već svi građani opštine Srbobran koji su čuli za vaš uspeh. Ovo je prvi put da ŽKK ‘Srbobran’ dolazi do šampionskog pehara na nivou pokrajine u mini basketu, naravno i vama je to prvi veliki trofej, ali sam ubeđen da nikako neće biti jedini. Imate odlične trenere, posedujete talenat za košarku i očigledno volite da je igrate, mi ćemo se potruditi da i u buduće imate sve uslove da se bavite sportom, a vi trenirajte, družite se i uživajte u svakom danu na košarkaškom terenu. Videćete, dobri rezultati će samo dolaziti”, poručio je Radivoj Debeljački košarkašicama.

Opština je za male šampionke pripremila poklone koji će ih podsećati na ovu uspešnu godinu, majice sa slikom tima, grbom Opštine i natpisom: “Prvaci Vojvodine 2022/2023”. Na poklon je uzvraćeno poklonom, Radivoj Debeljački je dobio zahvalnicu za doprinos i podršku klubu, kao i zlatnu medalju, poput one koju su osvojile šampionke iz Srbobrana.

Facebook Komentari