Mali Srbobranci treći na regionalnoj Pažljivkovoj smotri

25. april 2023.

Kategorija: Deca, Škola

Na danas održanom regionalnom takmičenju za decu “Pažljivkova smotra”, čiji domaćin je bila Osnovna škola “Vuk Karadžić” u Bačkom Dobrom Polju, učestvovali su i mali Srbobranci, uz vršnjake iz Bačke Palanke, Bačkog Petrovca, Sremskih Karlovaca i Vrbasa.

“Opštinu Srbobran predstavljala su deca predškolskog uzrasta te učenici prvih i drugih razreda. Dan je protekao u druženju sa vršnjacima iz drugih opština, kao i kviz takmičenju iz oblasti poznavanja saobraćajnih propisa. Svi naši predstavnici su pokazali dobro znanje, ali se ekipa prvog razreda koju je predstavljala Osnovna škola ‘Jovan Jovanović Zmaj’ izdvojila i osvojila treće mesto u svojoj konkurenciji. Čestitamo svim učesnicima”, otkrila nam je Milica Zarić, zamenica predsednika Opštine Srbobran i predsednica Saveta za bezbednost saobraćaja.

Projekat “Pažljivkova smotra” organizuje se u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja, a na ovogodišnjoj, trećoj po redu smotri, učešće je uzela čak 71 lokalna samouprava, što je najveći broj do sada.

Facebook Komentari