Velikom žurkom za zabavištance PU RADOST proslavila je svoj 67. rođendan

20. mart 2023.

Kategorija: Deca, Zabava

Predškolska ustanova “Radost” danas je proslavila 67. rođendan, velikom zabavom u Hali CST-a, za svoju decu iz svih devet objekata sa teritorije opštine Srbobran.

Proslava je u prvi plan stavila decu, ali ne kao obično priredbom u kojoj ona glume i recituju, već je sav program imao za cilj da zabavi male zabavištance. Veliki broj animatora priredio je muzičko scensku zabavu inspirisanu motivima cirkusa, što je kod dece izazavalo radost i uzbuđenje, a smeh i zadovoljstvo kod odraslih.

U pozdravnom govoru, direktorica Predškolske ustanove „Radost” Srbobran, Biljana Bajić, pozdravila je na prvom mestu decu i svoje kolege, a zatim i sve prisutne goste, izrazivši im zahvalnost što su se okupili u tolikom broju da uveličaju proslavu.

“Danas slavimo naš Dan, 67 godina postojanja Predškolske ustanove ‘Radost’ Srbobran. Kao i prethodnih godina, tako i danas, trudimo se da unapređujemo kvalitet rada naše ustanove, da se stručno usavršavamo, pratimo novine u predškolskom obrazovanju i vaspitanju, poboljšavamo uslove rada i izlazimo u susret deci i roditeljima. U skladu sa tim, proširujemo obim naše delatnosti, pa tako trenutno u našoj opštini imamo celodnevni boravak u sva tri naseljena mesta.

Kako bi deci boravak u vrtiću bio što prijatniji, konstantno ulažemo u naše objekte, uz pomoć lokalne samouprave na čelu sa predsednikom Opštine Radivojem Debenjačkim, koji razume značaj predškolskog obpazovanja i ulaganja u rani razvoj dece, i kome se ovom prilikom zahvaljujemo. Program koji sledi je namenjen pre svega deci, kako bi uživali u današnjem danu. Pozivam vas da probudite dete u sebi i uživate u programu”, poručila je okupljenima direktorica Bajić.

Pre zabavnog programa, prisutnima se obratio i predsednik Opštine Srbobran, Radivoj Debeljački, koji je takođe u prvi plan stavio decu, ali i njihove roditelje i vaspitače, čestitajući im Dan PU “Radost”.

“Čestitam vam u ime lokalne samouprave Dan vaše ustanove. Veliko mi je zadovoljstvo, i pozdravljam inicijativu, što se ovaj dan proslavlja upravo na ovaj način, da se naša deca lepo zabave i provedu, a i mi uz njih. Obezbeđen je lep program, ali što je takođe jako važno, jeste da o deci sa istom pažnjom brinemo tokom cele godine, a ne samo danas. Mislim da smo na dobrom putu, da sa PU ‘Radost’ imamo jako dobru saradnju i da smo u prethodnim godinama ostvarivali sve postavljene ciljeve i tako će biti u budućnosti”, rekao je u svom obraćanju predsednik Debeljački.

On je direktorici PU “Radost” u ime Opštine Srbobran uručio cveće čestitajući njoj i svim zaposlenima u ustanovi njihov Dan. Program je nastavljen zajedničkim pevanjem rođendanske pesme vrtića, što su učinila deca i gosti u parteru Hale, kao i porodice mališana na ispunjenim tribinama.

Facebook Komentari