Opštinski odbor SNS-a izabrao novo rukovodstvo

15. mart 2023.

Kategorija: Politika

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Srbobranu održao je u Pozorištancu Izbornu Skupštinu u prisustvu brojnih članova, simpatizera i gostiju.

Skupština je održana 14. marta u ispunjenoj sali, prvo su intonirane državna i stranačka himna, a zatim je počelo zasedanje po dnevnom redu. Za predsednika Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Srbobranu izabran je Radivoj Paroški, jednoglasno kao jedini predloženi kandidat.

Stranka se ovim povodom oglasila i zvaničnim saopštenjem: “Na sednici treće Izborne Skupštine opštinskog odbora Srpske napredne stranke koja je održana 14.03. izabrano je novo rukovodstvo Srpske napredne stranke. Za predsednika opštinskog odbora izabran je dosadašnji poverenik Radivoje Paroški, za potpredsednike opštinskog odbora izabrani su Radivoj Debeljački, Milena Alargić , Ilija Gazepov i Dejana Aleksijević, dok je za sekretara opštinskog odbora izabrana Milica Zarić.

Na svečanoj sednici koja je upriličena u Pozorištancu, pored mnogobrojnih članova i simpatizera prisustvovali su i članovi Izvršnog odbora Srpske napredne stranke gospođa Aleksandra Maletić, gospodin Srđan Kružević, gospodin Dragan Bračika, kao i kordinator Izvršnog odbora gospodin Zoran Adamović. Put razvoja, rasta i jačanja Srpske napredne stranke u Srbobranu nije bio lak ni jednostavan. Od prvih početaka rada u opoziciji iz podrumskih prostorija Srpska napredna stranka u Srbobranu izrasla je u najveću i najorganizovaniju, odgovornu i jaku stranku.

U prethodnom periodu više je nego utrostručen broj članova tako da danas u Srbobranu Srpska napredna stranka ima više od 1500 članova što je mnogostruko više i odnosu na bilo koju političku stranku u opštini. Nikada ni jedna stranka, ni jedan predsednički kandidat nije osvojio toliko glasova kao naš predsednik Aleksandar Vučić, na svim izborima na kojima je mogao da pobedi, Aleksandar Vučić je pobedio i svaki put više nego ubedljivo. Izborom novog opštinskog odbora SNS-a u Srbobranu nastavljamo sa jačim radom i boljim rezultatima, a to će biti i najbolja podrška predsedniku Aleksandru Vučiću u vreme teških borbi koje vodi za Srbiju i Kosovo i Metohiju, za očuvanje vitalnih, nacionalnih i državnih interesa, nezavisnost zemlje ekonomski i privredni prosperitet za dobrobit svih građana”, stoji u saopštenju koje potpisuje Radivoj Paroški, novi predsednika Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Srbobranu.

Skupština je zasedala i po drugim tačkama, sve su izglasane sa jasnom većinom delegata, čime je Opštinski odbor potvrdio da je jedinstven u tome kojim pravcem treba da se kreće politika na lokalu. Veče je završeno druženjem u Malom pozorištu, gde je pripremljen koktel za sve prisutne.

Facebook Komentari