Srbobran je dobio učesnike regionalne PAŽLJIVKOVE SMOTRE 2023

06. mart 2023.

Kategorija: Deca, Lokalna samouprava, Saobraćaj

Nakon uspešno održane školske smotre u okviru projekta “Pažljivkova smotra 2023” na red je došla opštinska. Smotra je podržana od strane predškolskih grupa PU “Radost” kao i sve četiri osnove škole opštine Srbobran.

Primarni cilj projekta jeste edukacija dece kroz kviz o poznavanju pravila o saobraćaju dok je sekundrni međusobno takmičenje. Ekipe izabrane od strane Agencije za bezbednost saobraćaja su predstavljale svoje vrtiće odnosno škole.

Na današnjoj smotri sve ekipe su pokazale dobro znanje iz oblasti saobraćaja i zasluženo poneli osvojene nagrade svojim kućama. Nakon završene ove faze takmičenja na red dolazi regionalna smotra na kojoj će današnji pobednici da predstavljaju našu opštinu u nastavku takmičenja.

Opštinu Srbobran će u grupi za predškolski uzrast da predstavlja vrtić “Snežana” dok osnovna škola “Jovan Jovanović Zmaj” predstavlja prvi razred u nastavku takmičenja, a osnovna “Petar Drapšin” je bila najuspešnija u grupi drugih razreda. Projekat sprovodi Agencija za bezbednost saobraćaja koju podržava Opština Srbobran.

Facebook Komentari