Dan zaljubljenih u “Biseru”

15. februar 2023.

Kategorija: udruženje

Godišnji plan aktivnosti Udruženja za pomoć MNRO “Biser” u svom kalendaru obavezno sadrži proslavu Dana zaljubljenih. Posle godina uzdržavanja od bliskih kontakta, 14. februara 2023. godine najzad je održana žurka sa velikim brojem gostiju.

“Posle dužeg vremena uspeli smo da organizujemo proslavu Dana zaljubljenih onako kako je to bilo godinama. Nažalost od 2020. godine do sada nismo bili u mogućnosti zbog epidemioloških mera i zabrane okupljanja da pozovemo u goste naše prijatelje iz okoline, međutim podsetili smo se kako je to bilo pre”, kaže nam Marinela Sabo, koordinator dnevnog boravka Udruženja “Biser”.

Korisnici dnevnog boravka Udruženja “Biser” su još početkom ovog meseca otpočeli pripreme za Dan zaljubljenih. Pravili su poklone za goste, dekoracije i ukašavali prostorije dnevnog boravka na Vašarištu, pripremali kolače, kiflice i sendviče. Kao pravi domaćini dočekali su goste iz prijateljskih udruženja opština: Kula, Feketić, Bačka Topola i Žabalj.

“Svi zajedno smo uživali, igrali i pevali uz muziku. Svako ko je želeo upotpunio je ovaj dan izvedbom pesme koju najviše voli da peva ili omiljenom pesmicom koju je izrecitovao. Članovi Udruženja iz Kule, Žablja, Bačke Topole i Feketića potrudili su se i pripremili poklone za korisnike našeg udruženja.

Zahvaljujemo se Atili Toth koji nam je obezbedio ozvučenje i mikrofon za današnji dan. Ovakvo druženje je prijalo svima, dogovoru je, sa zaposlenima iz drugih udruženja, da organizujemo češće međusobne posete u ovoj godin”, dodala je Marinela Sabo.

Facebook Komentari