Narodna kuhinja: Danas su uz obrok deljeni mesni paketi, kolači i novogodišnji paketići

30. decembar 2022.

Kategorija: Lokalna samouprava

Narodna kuhinja u Srbobranu po tradiciji, poslednjeg radnog dana u godini, bude mesto koje posete i deca jer tog dana dolazi Deda Mraz. Uz topli dnevni obrok, danas su deljeni i novogodišnji paketići za decu korisnika ove usluge, ali i pojačani mesni paketi i kolači, kako bi baš svi građani imali prazničnu trpezu.

“Ovim putem želimo da se zahvalimo pre svega građanima, koji su doneli kolače kako bi njihovi sugrađani osetili čari praznika, predsedniku Opštine Srbobran – Radivoju Debeljačkom, zamenici predsednika Opštine – Milici Zarić, direktorici Centra za socijalni rad – Svetlani Dragutinović, sekretaru Crvenog krsta – Goranu Radovanoviću, članovima Saveta mesenih zajednica Srbobran, Turija, Nadalj i zaposlenima u mesnim zajednicama Unijama žena SNS-a, Forumu SVM-a, svima koji su dali doprinos ovoj akciji koja je već postala tradicija. Praznici su vreme darivanja i naši sugrađani još jednom su pokazali da u sebi neguju duh humanosti i ja im se u ime Saveta zahvaljujem na tome”, stoji u saopštenju koje potpisuje predsednik Saveta MZ Srbobran, Slavoljub Tešanović.

U podeli kolača, paketića i paketa hrane danas su učestvovali najviši predstavnicie lokalne samouprave i kompletan Savet MZ Srbobran u novom sazivu, svakom ponaosob čestitali su praznike i zaželeli im mnogo sreće u Novoj godini.

Facebook Komentari