MZ Srbobran: Nastavljena je tradicija podele paketića na Badnji dan

24. decembar 2022.

Kategorija: Deca, Lokalna samouprava

Deda Mraz je još jednom posetio Srbobran, na Badnji dan po gregorijanskom kalendaru, kako bi podelio pregršt paketića za decu.

Savet Mesna zajednica Srbobran je pred svojim nekadašnjim sedištem, na platou preko puta katoličke crkve, organizovao proslavu ovog velikog verskog praznika, sa čini se najsadržajnijim programom do sad.

Iako je sve stalo u sat vremena sa sve podelom paketića, našlo se mesta za vatromet, priredbu inspirisanu Isusovim rođenjem, muzički nastup animatora u kostimima Elze, Sonika i Blejz, dolazak Deda Mraza sa sve veštačkim snegom, brojna fotografisanja uz adekvatnu muziku i posluženje, čaj za decu i kuvano vino za odrasle.

Prisutnima se obratio i predsednik Opštine Srbobran, Radivoj Debeljački, poželevši im ugodno veče, srećan Badnji dan i Božić. “Nadam se da ćete se lepo provesti večeras sa nama, da ćemo svi zajedno uživati u svemu ovome što je pripremila Mesna zajednica Srbobran. Trudićemo se da i u narednim godinama opravdamo očekivanja, da svako dete sa teritorije naše opštine dobije mali znak pažnje, kao što će to biti večeras, i kao što je juče bilo u svim školama i vrtićima”, poručio je Debeljački, još jednom zaželevši svojim sugrađanima, pogotovo najmlađima, lep provod.

Facebook Komentari