Idemo u Srpsko narodno pozorište da gledamo „Dopler“

Cara Lazara 6

021/731-919

Srbobranska Ustanova kulture upućuje poziv građanim cele opštine da zajedno, organizovano, 15. marta odemo u Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu i pogledamo predstava „Dopler“.

Predstava „Dopler“ nastala je prema istoimenom proznom delu norveškog pisca Erlenda Lua. Delo ovog, sada već kultnog, norveškog pisca je kritika savremenog potrošačkog društva, prepuno osobenog humora i ironije, likova, antijunaka, koji promišljaju svoj položaj u odnosu na porodicu i na zahteve modernog doba. U komadu koji traje 1 sat i 45 minuta, igra veliki broj glumaca: Strahinja Bojović, Radoje Čupić, Jovana Stipić, Sonja Isailović, Nikola Pudar, Nenad Pećinar, Aleksandar Gajin, Jovana Balašević, Milorad Kapor i Igor Pavlović. Iza ovog dela stoji reditelj Aleksandar Popovski.

Ukoliko je neko od građana opštine Srbobran zainteresovan da pogleda predstavu, treba da se javi u Domu kulture, Cara Lazara 6, ili da pozove broj telefona 021/731-919. Ukupna cena je 1000 dinara (400 dinara prevoz + 600 karta za predstavu). Polazak će biti u petak, 15. marta, u 18:00 časova, a izvođenje predstave počinje u 19:30.

Facebook Komentari