Derbi kola: ŽKK SRBOBRAN – ŽKK LJUBOVIJA

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Košarka, Sport, Zabava

Pred nama je još jedan košarkaški spektakl, kakav smo imali prilike da gledamo pre desetak dana, a ovog puta ženski košarkaški klub Srbobran ima novog jakog protivnika, u pitanju je „Ljubovija“.

Ljubovijski klub ima jednak učinak u ligi kao i tim koji vodi Slobodan Subić, 4 pobede u 5 nastupa. Tim Srbobrana ima samo bolju koš razliku što mu donosi prednost na tabeli. U pitanju je meč 7. kola koji će se odigrati u subotu 24. novembra u sportskoj Hali naše opštine, sa satnicom početa 19:15.

Na prošlom meču, koji su naše devojke takođe igrale kod kuće (zatim su imale jedno kolo pauze) atmosvera na tribinama je bila fenomenalna i uticala je na dobru igru domaćeg tima, a to su nam potvrdile i neke košarkašice. U klubu se nadaju da će i predstojeći meč biti vatreno podržan od strane ljubitelja dobre košarke i da će to timu dati krila da ostvare pobedu u derbiju kola.

„Očekujemo vas u što većem broju da zajedno sa vama ostvarimo još jednu veoma bitnu pobedu, možda i najbitniju u prvom delu takmičenja. Vidimo se u subotu!“ poruka je koja stiže iz tabora žkk Srbobrana, upućena našim sugrađanima.

Facebook Komentari