❤ Humanitarna žurka za Stevana ❤

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, Zdravlje

Mnogi naši sugrađani i organizacije odlučili su da pomognu malom Stevanu, koji boluje od akutne mijeloidne leukemije, kako bi nastavio sa lečenjem. Čin solidarnosti uticao je na to da se i deca, odnosno učenici OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“, uključe u akciju prikupljanja potrebnih sredstava.

Učenici VIII1 i VIII4 odeljenja odlučili su da organizuju „Humanitarnu žurku“ za malog drugara Stevana Nađa, koji ima samo 8. godina. Cilj žurke je da se skupi novac koji će biti prosleđen Stevanovim roditeljima radi njegovog daljeg lečenja. Ulaznica za žurku plaćaće se simboličnih 100 dinara, kako bi što više učesnika došlo, a samim tim se i skupilo više sredstava. U holu škole biće postavljena i kutija za dobrovoljne priloge, ukoliko neko želi da donira još novca.

„Drugari, ujedinimo se da pomognemo Stevanu da se izbori sa ovom bolešću!“ poziv je koji su uputili osmaci, svima koji su spremni da pomognu njihovom drugu. Humanitarna žurka za Stevana održaće se u školi u petak, 31. мајa, s početkom od 19:00 časova, a trajaće do 22:00.

Facebook Komentari