Prodaje se kuća u Nadalju

04. avgusta 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Društvo

Prostrana i dobro planirana kuća smeštena u mirnom seoskom ambijentu sela Nadalj, idealan je izbor za svakog ko želi da pobegne od gradske užurbanosti, a opet ne tako daleko od Novog Sada koji je na pola sata vožnje.

Iako građena devedesetih godina kada se nije mnogo vodilo računa o arhitektonskim propisima, u ovom slučaju oni su ispoštovani. Stambeni deo je potpuno izolovan (zid 25, trska 10, fasadna opeka 12cm). Ova kuća pruža različite mogućnosti, prvo zbog značajne kvadrature, a zatim i zbog velikog placa na koji se pruža pogled iz debelog hlada prostrane terase u prizemlju, a opet je sve skrovito iza visokog uličnog zida koji pruža privatnost. Sadašnji vlasnik ljubitelj je voća te je na imanju posadio zavidan broj domaćih sorti različitog voća, a prisutan je i omanji vinograd dovoljan za amatersko bavljenje vinarstvom. U dvorištu postoji izbušen i bunar sa strujnom pumpom što daje određenu autonomiju ovom domu, odnosno uštede pri zalivanju, navodnjavanju ili punjenju bazena. Dom je udoban i odvojene su prostorije za dnevne aktivnosti i odmor. U svim prostorijama postoji sistem cenralnog grejanja preko radijatora, za koje se toplota obezbeđuje

na peć na čvrsto gorivo, ili opciono peć na slamu. Takođe postoji gasni priključak te je moguća instalacija bojlera za grejanje. Kuća je izgrađena u više nivoa, a počinje sa suterenom (garaža i kotlarnica, odakle se može pristupiti stambenom delu, ali postoji i izlaz u dvorište. U prizemlju kuće nalaze se kuhinja sa trpezarijom, hodnikom odvojena od prostranog dnevnog boravka, a kod ulaza je smešteno i malo kupatilo. Sledeći nivo iznad suterena, ima dve spavaće sobe, svaka sa posebnim balkonom, a između soba nalazi se veliko kupatilo, i ostava. Sledeća dva nivo kuće imaju prostorno sve što i do sad opisano u stambenom delu kuće, s tim što vlasnik nije imao potrebu da te prostorije uređuje te nisu ni malterisane (stolarija sa izo staklima postoji na svim otvorima, kao i krovni prozori, jer je reč o potkrovlju.

Cena je 55.000 €, a moguća je i zamena za stan u Temerinu ili Novom Sadu.

Kontakt telefon vlasnika: 062 21 67 67.

Facebook Komentari