Prednost svih vikend utakmica domaći teren

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport

SRPSKA LIGA VOJVODINA 7. kolo

Nakon što su zabeležili prvu pobedu u ligi, fudbaleri „Srbobrana“ naišli su na tvrd orah iz Banovaca, a danas ih očekuje još jedan takav. Iskreno se nadamo da poraz od FK Omladinca neće uticati na motivaciju naše ekipe jer će im od 16:00 časova biti vrlo potrebna. Dolazi nam na Vašarište novosadski FK Kabel. Dobar tim i protivnik za svaki respekt zadaće velike muke domaćinima, ali hoćemo da verujemo da je uzimanje bodova na našem terenu moguće. Kako stvari stoje i remi nam je zadovoljavajuć ishod, mada ne treba se stideti ni pobede ako bude moguće da se ostvari.

VOJVOĐANSKA LIGA „SEVER“ 6. kolo

Turijska „Mladost“ imala je takođe u prethodnom kolu upisan poraz, 2:0 ih je savladala „Bajša“. To ne treba mnogo da potresa Turince jer su prosto igrali protiv boljih, ali naravno treba i pobediti kada na vaš teren dolazi lošiji tim, što će biti slučaj sutra. U Turiju dolazi ekipa „BSK Bački Petrovac“, predzadnji tim prvenstva i odlična prilika za upisivanje sva tri boda za naše domaćine. Meč se igra u nedelju od 16:00 časova.

PFL SUBOTICA 6. kolo

Drugi naš tim koji igra danas svoje kolo na domaćem terenu je nadaljski „FK Napredak“, pri čemu ih ne očekuje ni malo lak zadatak. U Nadalj stiže „FK Iskra“ iz Kucure, ekipa koja igra poprilično stabilno, iako su stigli u 5 kola da upišu dva poraza. Ni malo lak zadatak za Napredak, pogotovo jer znamo da naš tim nema celovitost i snagu da pobeđuje ekipe iz gornjeg dela tabele (Iskra 6.). Meč kao i kod Srbobranaca počinje u 16:00 časova.

MFL BAČKA TOPOLA – MALI IĐOŠ – VRBAS – BEČEJ – SRBOBRAN 4. kolo

Fantastična „FK Mladost Radost“ sutra od 16:00 časova na svom stadionu dočekuje „FK Jedinstvo“ iz Bačkog Petrovog Sela. Ovaj tim je dobro počeo sezonu i verovatno da njihovi igrači veruju da mogu da pariraju srbobranskom timu, tako da će pokušati da se nametnu svojom igrom. Naravno nije za očekivati da bilo ko ove sezone ugrozi našu Mladost Radost jer su momci stvarno dobro uigrani i imaju imperativ pobede u svakom nastupu, što je i za očekivati u sutrašnjem meču da se ponovo desi. Tim sa Rajčura ide po 4. pobedu a na nama je da ih sa tribina podržimo, kao uostalom i sve naše klubove.

Facebook Komentari