Arizanov se oporavio i sutra predvodi svoj tim

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Rukomet, Sport, Zabava

Rukometni klub „Srbobran“ u subotu 3. novembra igra utakmicu 6. kola Treće lige Sever – „Zapad“, protiv čuruškog „Hajduka“.

Meč se igra u srbobranskoj sportskoj Hali od 19:00 časova i dolazak publike je poželjan jer bi momci ovom pobedom mogli da osiguraju vodeću poziciju u ligi. Njihov trenutni skor u 5 utakmica je 4 pobede i 1 poraz, a nalaze se  se, na deobi, prvog mesta sa ekipama Žablja „ŽSK 1955.“ i „Hercegovac“ iz Gajdobre. Ovonedeljni protivnik „Hajduk“ prati vodeću trojku sa dva boda zaostatka.

„Potrebna nam je velika podrška sa tribina da pobedimo jednu zaista odličnu i kompaktnu ekipu i da nastavimo borbu za prvo mesto. Očekujemo pravu rukometnu utakmicu, mušku borbu tokom 60 minuta i sportski se nadamo pobedi. Imamo manjih kadrovskih problema, pošto ćemo igrati bez tri opravdano odsutna igrača ali nam se u sastav vraća kapiten Aleksandar Arizanov posle gotovo mesec dana odsustva zbog povrede. Još jednom pozivamo publiku da dođe u što većem broju, podrži i glasno bodri naše momke u utakmici 6. kola“ –  reči su Vladimira Šarčeva ispred našeg kluba pred ovaj važan meč .

Facebook Komentari