Sjajna atmosvera na terenu i na tribinama

15. novembar 2019.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Odbojka, Sport, Zabava

U nedelju je ovdašnja sportska Hala bila mesto odigravnja utakmice četvrtog kola Prve vojvođanske lige, između domaće ekipe OK”Elan Volley” i gošći iz Novog Sada, ŽOK “NS Volley team”.

 

Sjajna atmosvera kako na terenu tako i na tribinama naše sportske hale obeležila je ovu utakmicu i pored negativnog rezultata na semaforu. Oko 200 gledalaca bilo je u prilici da prisustvuje odličnoj odbojkaškoj predstavi gde su se gošće ipak bolje snašle i zabeležile pobedu od 3:1. Prvi set je protekao u rezultatskoj klackalici sve do 19. poena kada su se odbojkašice iz Novog Sada rezultatski odlepile i prvi set rešile u svoju korist 25:19.

Ni drugi set nije počeo dobro po Srbobransku ekipu, gošće u jednom trenutku vode sa 8:2, ali naše devojke se nisu predavale sustigle su protivnika, a zatim i rešile set u svoju korist izjednačivši na 1:1. Najzaslužnija za dobru igru u tom periodu bila je sjajna Staša Erceg koja je svojim razornim smečevima lomila protivnički blok. Treći set je protekao u znaku protivničke ekipe koja je set osvojila rezultatom 25:15. U četvrtom setu ponovo je viđena neizvesna borba, ali su gošće ipak rešile set pa i meč u svoju korist.

Trener ekipe Elana, Dragan Jojkić, je za naš portal istakao da je izuzetno zadovoljan prikazanom igrom i zalaganjem svoje ekipe, koja se hrabro suprotstavila veoma kvalitetnoj ekipi iz Novog Sada, sa nadom da će sa ovakvom dozom motivisanosti i zalaganja ući i u sledeće mečeve. Naredni je već u nedelju, u Novom Sadu, sa ekipom “SK Volley” gde se naravno ide na pobedu. Na kraju moramo pohvaliti mnogobrojne navijače na tribinama, koji nisu štedeli grla bodreći naše devojke na terenu, i to je u stvari i pobeda odbojkaškog sporta u našoj sredini gde su ljubitelji odbojke ponovo u velikom broju mogli da uživaju u sjajnom odbojkaškom meču.

Naredni meč u Srbobranu na programu je 24. novembra i već sada vas pozivamo da dođete u što većem broju i podržite naše odbojkašice.

Facebook Komentari