Goleada na gostovanju u Hrvatskoj

04. novembar 2019.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport, Zabava

Fudbalski veterani iz Srbobrana odigrali su proteklog vikenda još jednu utakmicu, ovoga puta u susednoj Hrvatskoj, gde su bili ugošćeni od strane ekipe “Veterani Borovo Selo”.

Odigrali su naši “Veterani Srbobran” jednu nesvakidašnju utakmicu u mestu koje je nekad bilo privredni ponos Jugoslavije. Pored činjenice da je igrano u večernjem terminu, pod reflektorima, što nije čest slučaj na ovakvim susretima, kuriozitet je bio i neobičan odnos snaga  na terenu tokom prvog, a zatim i drugog pluvremena. Prvo poluvreme bilo je potpuno u znaku igrača domaće ekipe, postigli su za 45 minuta igre čak 5 golova, pri čemu njihov gol ni jednom nije bio značajnije ugrožen. Izgledalo je da posle rezultata 5:0 nema zašto ni da se igra druga deonica. Naši momci ipak nisu mentalno posustali, naprotiv izašli su u drugom poluvremenu zainaćeni da odigraju najbolje što znaju.

Očigledno najzainaćeniji bio je Ivan Filipović, jer je u drugom poluvremenu 4 puta savladao protivničkog golmana, a još jednom je to uradio i Đedović, okrenuvši tako utakmicu iz čistog keca u iks. Za rezultat 5:5, koliko je bilo na kraju meča, zaslužni su sledeći Srbobranci: Kupreščanin, Šijačić, Marić, Suzić, Jandrić, Dudvarski, Komlenić, Topalov, Đedović, Peradze, Rogić i Filipović. Kao i uvek “Veterani Srbobran” upućuju reči zahvalnosti svojim domaćinima na fer i korektnoj igri i naravno trećem poluvremenu, gde se uz muziku i večeru, druženje nastavilo do jutarnjih sati.

Facebook Komentari