Sad je pravi trenutak za bavljenje spotom

29. oktobar 2019.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Lokalna samouprava, Sport, Zdravlje

Centar za sport i turizam opštine Srbobran izašao je sa saopštenjem za javnost u kom želi da obavesti građane o aktivnostima koje nudi i o slobodnim terminim u istim, jer baš dolazak hladnijeg vremena tera nas da se zatvaramo po kućama i odustajemo od fizičkih aktivnosti, a ne mora da bude tako.

“Ovim obaveštenjem želimo da informišemo građane o aktivnostima CST i klubova u narednom periodu, kao i da ih pozovemo da se uključe u bavljenje sportom, aktivno ili rekreativno. Posebno želimo da obavestimo građane o radu kuglane, radno vreme kuglane je svaki dan u periodu od 17-23h. Ovaj popularni sport je savršena razonoda u predstojećim zimskim mesecima, slobodnih termina još uvek ima, pa vas ovim putem pozivamo da na vreme rezervišete neke od preostalih. Termine možete rezervisati na broj telefona: 021 731 279 – Milena.

Takođe u ponudi imamo i termine za fudbal i basket u sali u Srbobranu, kao i u sali u Turiji, a sve informacije o slobodnim terminima možete dobiti takođe na broj 021 731 279.

Ono što je svakako novina, a veoma je atraktivno i popularno jesu treninzi KIK BOX kluba koji je formiran ove godine. Počeo je sa radom u maloj sali CST, interesovanje je veliko, a ukoliko ima još zainteresovanih građana, informacije mogu da dobiju od Nemanje na broj telefona: 060 323 20 18.

Drugu godinu za redom u maloj sali održavaju se treninzi joge, a zainteresovani za ovaj vid telesnog vežbanja informacije mogu da dobiju od Suzane na broj telefona: 063 86 26 921. Naravno tu su i drugi, već ustaljeni sportovi, košarka za dečake i devojčice, takođe muški rukomet, a od ove godine i rukomet za devojčice, odbojka za devojčice, karate, kao i fudbal koji će u predstojećim mesecima biti dostupan u hali sportova.

Uz poruku da fizička aktivnost može da zameni mnoge lekove, a ni jedan lek ne može da zameni fizičku aktivnost, pozivamo građane da pronađu sebe u jednom od sportova koji su u ponudi”, stoji u saopštenju koje potpisuje Slobodan Subić, direktor Centra za sport i turizam (CST).

 

Facebook Komentari