Subota je dan za košarku

11. oktobar 2019.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: košarka, Sport, Zabava

Srbobranska sportska Hala ove subote, 12. oktobra, biće mesto održavanja dve prvenstvene košarkaške utakmice, oba kluba koja nose ime Srbobran odigraće svoje prve mečeve u sezoni pred domaćom publikom.

Prve na teren izlaze devojke iz ŽKK “Srboboran”, već u 17:00 časova, kada će odmeriti snage sa najboljom selekcijom kluba iz dalekog Prijepolja, ŽKK “Mileševka”. Posle tesnog poraza u Kragujevcu, “Belle” imaju šansu da pred domaćom publikom poprave utisak i dođu do prve pobede ove sezone, što će sigurno uticati na samopouzdanje ove izrazito mlade ekipe.

Druga utakmica večeri odigraće se od 19:00 časova. Izabranici Jovice Andrića, “Zeleni” iz OKK “Srbobran”, odigraće svoju prvu prvenstvenu utakmicu, nakon pauze u prvom kolu, meč sa KK “Sivac” iz istoimenog mesta. U pitanju je iskusna ekipa sa kojom je u prošloj sezoni bilo muke, ali su bodovi ipak ostali u Srbobranu.

Obe ekipe pozivaju svoje navijače da dođu na tribine Hale već u 17:00 časova i tako provedu jedno lepo sportsko popodne i veče, gledajući dobru košarku i navijajući za naše najbolje momke i devojke.

Facebook Komentari