Odobrena sredstva za školu stranih jezika

26. septembar 2019.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Lokalna samouprava, Projekat

Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu odobrio je opštini Srbobran, odnosno njenoj Kancelariji za mlade, sredstva u visini od 150.000 dinara za projekat “Škola stranih jezika”, za podršku sprovođenju omladinske politike za jedinice lokalne samouprave.

U ime opštinske uprave Srbobran, ugovor o dodeli sredstava potpisao je Radivoj Debeljački, član Opštinskog veća zadužen za lokalni ekonomski razvoj i međunarodnu i regionalnu saradnju, u Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu. Projekat će trajati tri meseca, a obuhvataće tečajeve engleskog i nemačkog jezika. Časovi će se održavati u Velikoj sali zgrade opštine Srbobran, dva puta u toku jedne nedelje po dva školska časa. Pohađanje škole stranih jezika biće besplatno. Prijave za sve zainteresovane polaznike biće otvorene do srede, 2. oktobra 2019. godine, ili dok se ne popuni broj od 60 učenika, a mogu se prijaviti osobe starosti od 15 do 40 godina.

Prijave slati na e-mail Kancelarije za mlade opštine Srbobran: [email protected], ili na telefon: 063 1052 287; u formi: ime, prezime, godine starosti, broj telefona, jezik koji osoba želi da savlada (mogu i oba).

Facebook Komentari