Oduvek su Srbobranci igrali bolji fudbal od Vrbašana

31. jul 2019.

Kategorija: Fudbal, Sport, Zabava

Pobednički niz koji su napravili “Veterani Srbobran” je proteklog vikenda nastavljen. U nedelju su naši sedi momci  na stadionu fudbalskog kluba “Srbobran” savladali tim veterana “Stari Vrbas”.

Dugogodišnji prijatelji, takoreći bratski, klubovi “Srbobran” i “Vrbas” tokom godina su iznedrili veliki broj igrača koji i u svojim veteranskim danima ne prekidaju sa druženjem. Iako se radi o bratskim timovima, komšijska želja za nadmetanjem i pokazivanjem ko je bolji, nije izostala na terenu u Šumici. Veterani su izgarali u želji i borbi, uz korektnost u igri, što je značilo da se meč neće završiti remijem. Veterani Srbobrana pobedili su 2:1 golovima Mijića i Peradzea, gok je gol za goste postigao Đedović.

Sastav “Stari Vrbas”: Simić, Tafoski, Milovanović, Kostić, Roganović, Đaković, Đedović, Ćelić, Živković, Ivanić i Arvaji.

Tibor Barna je ovu utakmicu propustio, zbog morskih obaveza, ali se javio sa željom da se zahvali upravi “Veterani Srbobran”, što su mu omogućili zasluženi odmor na crnogorskom primorju.

Facebook Komentari