Kiša, vetar i gromovi ne smetaju onima koji vole fudbal

09. jul 2019.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Zabava

Odigrali su Veterani Srbobrana u nedelju na gostovanju u Temerinu, meč za pamćenje, kako po igri i rezultatu, tako i po vremenskim uslovima koji su bili sve samo ne uobičajeni.

Domaćin utakmice bio je SU “Zavičaj” iz Temerina, komšijska ekipa koja je kao i naš lokalni tim poznata po čestim utakmicama, kao da su u sred regularne takmičarske sezone. Utakmica je odigrana u visokom intenzitetu, sa mnogo pasova i velikim brojem šansi od kojih je realizovano čak 6. Pobedu su odneli naši “matorci”, rezultatom 2:4, a čini se da su ih loši vremenski uslovi dodatno podstakli da pruže maksimum.

Prava olujna kiša, sa bučnim i bleštećim munjama, zauzela je prostor Temerina baš tokom odigravanja utakmice, ali igrači nisu nameravali da napuste teren, čak ni kad su se uslovi pogoršali udarima olujnog vetra. Stari asovi su tad samo pojačali tempo čime su ovaj meč učinili još boljim. Ako zanemarimo vreme, utakmica je protekla u fer i korektnoj atmosferi. Golove za pobednički tim postigli su: Persdze, Marjanov, Filipović i Barna.

Sastav “Veterani Srbobran”: Kupreščanin, Šijačić, Bajić, Komlenić, Drapšin, Kostić, Čelić, Kobilarov, Peradze, Barna, Filipović, Marjanov, Gergijan, Komlenić i Baćinski. “Zahvaljujemo se našim dugogodišnjim priljateljima na gostoprimstvu i izvanrednom trećem poluvremenu, gde se uz večeru, muziku i druženje nastavilo slavlje do duboko u noć”, rečenica je upućena iz tabora Srbobranaca.

Facebook Komentari