Atletičari doneli 3 bronze iz Crvenke

17. jun 2019.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: atletika, Deca, Sport

Atletski klub Srbobran imao je u nedelju još jedno gostovanje na velikom sportskom takmičenju. Reč je o “10. Prvenstvu zapadnobačkog okruga u mini višeboju”, koje je 16. juna održano u Crvenki.

Tradicionalni, a ujedno i jubilarni, mini višeboj zajednički su organizovali Atletski klub “Maraton Sombor” i Atletski Klub “Crvenka”  na tartan stazi u dužini od 200 metara, za decu od prvog do petog razreda osnovnoškolskog uzrasta.

Srbobranski atletski klub predstavljalo je čak 15 atletičara i atletičarki, a njih troje su se okitili bronzanim medaljama. Kovačev Anja, Pajović Jana i Dunđerski Lazar osvojili su treća mesta, a u timu su uz njih bili još: Vasić Jasmina, Šeguljev Maša, Banković Anja, Stanišić Nikolina, Vulić Lena, Šarčev Janja, Stanišić Željana, Nović Tamara, Ančić Tijana, Šešević Renata, Zanačić Dejan i Filipović Dušan. Iz kluba upućuju svojim mladim takmičarima čestitke, kojima se i mi pridružujemo, dok za klubove organizatore mini višeboja, SAK Srbobran ima samo reči hvale. Zahvalni su na divnom druženju i na dobro organizovanom takmičenju.

Facebook Komentari