Opštinski odbor Srpske napredne stranke Srbobran najoštrije osuđuje ponovne napade na predsednika Vučića

25. april 2019.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Lokalna samouprava

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Srbobran najoštrije osuđuje ponovne napade na predsednika Srbije Alekandra Vučića prema kome takozvana opozicija više ne bira sredstva kojim će ga naterati da popusti i napravi ustupke koji su u suprotnosti sa nacionalnim interesima i interesima Srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.  Više je nego očigledno da protesti nisu doneli željeni efekat koji su očekivali. Da im ništa nije sveto pokazuje naslovna strana nedeljnika “Nin” koji je bez ikakvih dokaza, uvredama i klevetama, započeo prljavu kampanju usmerenu protiv Andreja, rodjenog brata predsednika Republike Aleksandra Vučića. Navodna umešanost Andreja Vučića u kriminalne radnje, izmišljanjem i podmetanjem lažnih informacija od takozvanih “insajdera” bivših dilera droge i kriminalaca podržanih od tajkuna Đilasa i njegovih saradnika, a sve pod pokroviteljstvom NATO  sponzora novi je pokušaj da se uruši ugled predsednika Srbije i njegove porodice. To je svojevrsni psihološki rat protiv Predsednika Srbije kako bi ga naterali da popusti pod pritiscima udarajući u najsvetije kod Srba, u porodicu.
Sramno novinarstvo sa ovakvim plaćenim tekstovima čist je dokaz da se više ne biraju sredstva kako bi se nasilno preotela vlast i započne pljačka Srbije.
Apelujemo na građane da ne nasedaju na ovakve ucenjivačke pokušaje koje plasiraju oni koji žele samo loše našoj državi, koji vlast vide kao plen kojeg se treba što pre i po bilo koju cenu dočepati ne vodeći računa o nacionalnim interesima i interesima  Srba na Kosovu i Metohiji.
Takođe apelujemo i na sve medije i novinarska udruzenja da se ograde od ovakvog “novinarstva” i  “novinara” koji ne poznaju novinarski kodeks.

OPŠTINSKI ODBOR SNS
SRBOBRAN

Facebook Komentari