Glasajmo za “Zmajeve ekologe”

09. april 2019.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, Konkurs, Škola

Osnovna škola “Jovan Jovanović Zmaj” važi za jednu od ekološki osvešćenih, jer se deca koja je pohađaju, zajedno sa zaposlenima, ekološki obrazuju. I ove godine “Zmajevi ekolozi” učestvuju u takmičenju “Ne prljaj-nemaš izgovor”, Fondacije SBB, a glasanje za njihovo eko rešenje od danas je moguće na sajtu neprljajnemasizgovor.rs.

Ovogodišnji izazov, na koji su đaci osnovci mogli da se prijave, zove se “Ekološka pesmica”. Od učesnika se očekivalo da naprave video spot u kom će, na kreativan način, predstaviti svoju poruku u stihu, a sve sa temom ekologije. Pobednik se u izazovima bira na osnovu: zbira bodova prikupljenih u javnom glasanju i bodova koje dodeljuje žiri. Glasanje traje od 09. do 18. aprila, nakon čega će biti odlučeno ko su dobitnici novčanih nagrada ukupne vrednosti 2.500 eura.

S obzirom da je glasanje počelo danas, a u takmičenju učestvuju i deca iz Srbobrana, upućen je apel sugrađanima iz škole “J.J.Zmaj” da izdvoje trenutak svog vremena, posete internet stranicu neprljajnemasizgovor.rs  i glasaju za Zmajeve ekologe”.

Facebook Komentari