Saopštenje opštinskog odbora SNS-a

19. mart 2019.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Društvo

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Srbobranu, izdao je saopštenje za javnost povodom političkih nestabilnosti u zemlji, izazvanih protestima građana u Beogradu, kako bi iskazali svoj stav i opredeljenje.

“Opštinski odbor Srpske napredne stranke Srbobran još jednom pruža bezrezervnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji je svoje principe za koje se zalaže stavio ispred života dokazavši kako se bori za Srbiju. Naš opštinski odbor uvek će čvrsto stajati uz svog predsednika koji ne želi da ustukne pred nasiljem, fašistima, tajkunima i lopovima koji imaju samo jednu nameru- da opljačkaju Srbiju i vrate je na ivicu ambisa na kome je bila pre 2012. godine kada su vladali Jeremić i Đilas, današnji predvodnici prostesta zajedno sa deklarisanim ljotićevcem- fašistom Boškom Obradovićem.
Srpska napredna stranka od svog osnivanja zalaže se za modernu i pristojnu Srbiju, ekonomski jaku, stabilnu i uvaženu u svetu. Upravo zato nećemo praviti kompromise sa siledžijama koji vređaju i tuku žene, upadaju u zgradu Radio-televizije Srbije sa motornim testerama, okupiraju zgradu Predsedništva i nazivaju izdajnicima sve one koji misle drugačije od njih. Zbog toga apelujemo da nasilje, ponižavanje novinara i policije ne sme proći nekažnjeno i pozivamo nadležne organe da uvek reaguju u skladu sa zakonom kako bi se sprečilo dalje širenje mržnje i nasilja.
Narod je u prethodnih nekoliko dana mogao sve da vidi, scenario koji je već duže vreme najavljivan. Demonstracija sile na ulicama naše prestonice uz snažnu podršku Ramuša Haradinaja i Hašima Tačija, kojima pored tajkuna, lopova i fašista haos i sukobi u našoj zemlji idu u prilog.
Članovi Srpske napredne stranke Srbobran uvek će biti uz predsednika Aleksandra Vučića, što je dokazalo i jučerašnje spontano okupljanje građana koji su bili spremni i odlučni da krenu u Beograd kako bi zaštitili demokratiju, prave vrednosti i rezulate koje Srbija ostvaruje a ogleda se u novim fabrikama, većim platama i penzijama, novim bolnicama, školama, vrtićima, domovima zdravlja, putevima i drugim ivensticijama koje podižu uslove života naših građana”.

U Srbobranu
18.03.2019.

Facebook Komentari