Moto Deda Mrazovi obradovali decu paketićima

30. decembar 2018.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, udruženje, Zabava

Stara tradicija srbobranskog kluba motociklista “Vudstok”, ponovo je živa na radost mnogih mališana. Članovi ovog kluba, maskirani u Deda Mrazove, delili su danas besplatne novogodišnje paketiće na Trgu Republike.

Srbobranci, a pogotovo oni najmlađi, uživaju u bogatim dešavanjima pred ovu Novu godinu, a jedno takvo okupljanje je bilo priređeno i danas u 11:00 časova. Zaista lepo druženje koje je zamišljeno da traje i duže, upotpunjeno je slikanjem mališana na motorima sa veselim motociklistima. Svaki Deda Mraz je bio raspoložen za fotografisanje, a bila je prisutna i jedna Deda Mrazica.

Jedan od Mrazova,  Predrag Mavrenski, koji je i potpredsednik kluba “Vudstok”, po završetku skupa rado nam je rekao par reči o današnjem druženju.

“Malo smo mi drugačije zamislili ovo danas, ali bila je velika gužva i bilo je teško kontrolisati sve te ljude. Došlo je zaista puno dece, i svima su podeljeni paketići. Spremili smo 210 paketića i nadam se da ćemo dogodine pripremiti bar 310. Poslednje četiri godine nismo mogli ovo da organizujemo, nije bilo sredstava. Ove godine smo to uspeli zahvaljujući pomoći opštine i sponzorima. Podelili smo zaista lepe paketiće, pune slatkiša, obradovali decu i slikali se sa njima. Hteli smo da i deci u Srbobranu omogućimo da se druže sa Deda Mrazovima na motorima, da to ne bude privilegija samo mališana u velikim gradovima kao što su Novi Sad i Beograd, To je njima atrakcija, da sednu na motor i dobiju poklone od motoraša, još bi bilo lepše da je pao snega, bila bi prava atmosvera, ali dobro je i ovako”.

Predrag je svima poželeo srećnu Novu godinu, a zatim je izrazio želju da se sledeći put vidimo na Uskrs, kada “Vudstok” planira da još jednom obraduje dečicu akcijom “Moto Zeke”. Detalje sa današnjeg skupa možete pogledati u facebook galeriji naše stranice.

Facebook Komentari