Osmesi đaka generacije najbolja su promocija uspeha

03. decembar 2018.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, Lokalna samouprava, Škola

Kao što su mnogi primetili, na bilbordima naše opštine osvanula su lica najboljih mladih osnovaca u školskoj 2017./18. godini, a sve u cilju promocije pravih vrednosti kod mladih i davanju dobrih primera mlađim naraštajima.

Opština Srbobran je i ove godine realizovala ovu lepu akciju u skolpu projekat “Učim + Znam = Vredim”. Na bilbordima u Srbobranu, Turiji i Nadalju predstavljeni su đaci generacije iz sva tri naseljena mesta pojedinačno, a na ulazu u Srbobran iz pravca Novog Sada postavljen je i jedan na kome su Ivana Pavlić, Andrea Kutić i Đorđe Matić zajedno, sa imenima škola iz kojih dolaze.

Opštinu Srbobran su ovim povodom posetili predstavnici Udruženja za promociju društvene odgovornosti, koji su želeli da se uvere u uspešnost realizacije i postignute učinke projekta. U razgovoru sa predsednikom opštine, Radivojem Paroškim predstavnici Udruženja su se složili da je akcijama “Učim + Znam = Vredim” značajno popravljen stav učenika prema najboljim đacima osnovnih i srednjih škola na teritoriji opštine Srbobran.

“Mi smo ove godine, vođeni vašom idejom da se promovišu i stimulišu najbolji đaci, doneli odluku da nagradimo naše najbolje đake. Ove godine za dan škola svakom učeniku koji je osvojio jedno od prva tri mesta na republičkim takmičenjima dali smo određen poklon. Hoćemo da promovišemo upravo taj kvalitet kod dece a to ćemo nastaviti da radimo i ubuduće“, bile su reči predsenika, kojima je potvrdio opredeljenost lokalne samouprave da promoviše prave vrednosti kod omladine.

 

Facebook Komentari