SNS: Ponosni smo na svoj uspeh i tu smo za naše građane!

29. oktobar 2018.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Društvo, Lokalna samouprava, Zabava

Baš tim rečima predsednika opštine Radivoja Paroškog smo započeli ovaj članak jer se njima najbolje opisuje pozitivna atmosvera na svečarima Srpske Napredne Stranke, koje su u subotu proslavili u svojim prostorijama.

DSC_0219

Sveta Petka je od osnivanja stranke pre deset godina, izabrana kao zaštotnica i vodilja SNS-a, a u srbobranskom odboru stranke obeležavanje dana ove poštovane svetiteljke uvek je živo i vrlo veselo, te je tako bilo i protekle subote.

sps

Ovogodišnji kum slave bio je Vladimir Šarčev, a gost je bio i Srđan Kružević poverenik stranke za Srbobran. Veliki broj gostiju, kako iz političkog života opštine, tako i iz privrednog i nevladinog sektora, ispunjavali su stranačke prostorije u ulici Svetog Save. Uz prisustvo sveštenika, čak 4, osveštan je slavski kolač i pročitana molitva namenjena Svetoj Petki, a domaćin je kako i dolikuje jednom ovakvom skupu pozdravio svoje goste i zaželeo im dobrodošlicu i ugodno veče u domu svoje stranke.

DSC_0224

“Dragi gosti i prijatelji dobrodošli u prostorije Srpske Napredne Stranke. Želim pre svega da vam se zahvalim što ste došli da svojim prisustvom uveličate našu krsnu slavu. Našim naprednjacima čestitam slavu Svetu Petku. Evo već deset godina slavimo Svetu Petku, a isto toliko godina je prošlo od formiranja Srpske Napredne Stranke. To je veliki jubilej, jer smo mi naprednjaci u tom periodu uspeli da izrastemo u jednu veliku stranku, koja je obezbedila mir i stabilnost ovoj državi. Pomenuo bih i nešto što možda noviji naprednjaci ne znaju, a to je da je srbobranski odbor radikala bio prvi koji je istupio iz te stranke, a zatim su ti isti ljudi prvi koji su oformili odbor SNS-a. Srpska Napredna Stranka u Srbobranu je imala težak put, padova i uspona, ali u svakom slučaju izrasli smo u najveću stranku u opštini i stranku koja vodi opštinu uz pomoć svojih koalicionih partnera”.

domacini

“Srpska Napredna Stranka od osnivanja ide stalno linijom uspona. Sa početnih pedesetak članova došli smo do 1200 članova, za Srbobran izuzetno veliki broj.  Sa 20%, došli smo na 57% glasova na poslednjim izborima, što govori o otome da je Srpska Napredna Stranka sa svojim građanima, sa narodom. Naprednjaci su širokog srca i primaju sve one koji imaju dobre namere i želje.  Ovom prilikom se zahvaljujem našim koalicionim partnerima, jer zajedno vodimo ovu lokalnu samoupravu i to činimo veoma uspešno, a nadam se da ćemo i u buduće još uspešnije i jače napredovati” bile su to reči predsednika opštine Radivoja Paroškog, koji je na kraju dodao da veruje u budućnost svoje partije jer im ne manjka pametnih i mudrih ljudu, te on veruje da će se i za deset godina ova slava proslavljati u još većem društvu.

DSC_0220 DSC_0221

 

Facebook Komentari