Veterani Srbobrana i Sombora u egalu

30. septembar 2018.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Društvo, Fudbal, Sport, Zabava

Ako je iko posumnjao da će “Veterani Srbobran” zbog naglog zahlađenja da batale igranje fudbala za vikend, prevario se. Juče je u našem mestu gostovao tim fudbalskih veterana iz Sombora, a naši momci su kao i uvek bili dobri domaćini.

veterani-teren

Naravno imaju naši momci naviku da rezultatski pregaze goste, ali su ovog puta i u tom segmentu bili više nego pravi domaćini. Kako pobeda u ovakvim susretima nije imperativ, već je akcenat na druženju ljubitelja trčanja za loptom, rezultat na kraju meča je bio nerešen. Sa po tri postignuta gola u obe mreže može se slobodno reći da je utakmica bila zanimljiva za gledanje. Za naš tim strelci su bili Gergijan sa jednim pogotkom i Tibor Barna sa dva, dok su golgeteri za Somborce upisani Simović Đorđe, Predrag i Dejan Novković.

veterani-druzenje

Glavni krivci za održavanje ovog meča su naš Barna i njegov drugar iz vojske Novković. Ova dva “klasića” dogovorili su da njihova dva tima odigraju meč kako bi se prijateljstvo i druženje produbilo i nastavilo da postoji, a fudbal je odličan način za to.

veterani-barna-novkovic

Sastav “Veterani Srbobran”: Kuprešanin, Muminović, Marić, Lalić, Gergijan, Suzić, Kobilarov, Marjanov, Topalov, Jandrić, Komlenić, Barna, Spasić i Peradze.

Sastav “Veterani Sombor”: Dragoslav Vukadinović, Zoran Kovačević, Stojan Subotić, Dragan Mutić, Dragan Ružić, Dragan Trifunov, Goran Alanov, Predrag Novković, Dejan Novković, Simović Đorđe, Goran Kovačević i Vladimir Beljanski-golman.

Facebook Komentari