Fudbaleri se nisu pokazali u najboljem svetlu

27. avgust 2018.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport

Drugo kolo u sve tri lige donelo je našoj opštini ukupno jedan bod, tako da ne morate biti odlični matematičari kako bi ustanovili da smo ostvarili jedan remi i dva izgubljena meča.

SRPSKA LIGA VOJVODINA

Put u Suboticu nije dao rezultate kojima smo se nadali, a možda smo bili i previše optimistični. Navikli smo da je FK Srbobran nadmoćan u odnosu sa bilo kojim protivnikom i to je bila konstanta cele prošle sezone. Izgleda da ćemo morati da se naviknemo na novu realnost i prihvatimo da nismo više broj jedan u ligi i da je svaka utakmica teška borba za bodove. Fudbalski klub Baćka 1901, domaćin u subotnjoj utakmici našim momcima, pokazala je bolju igru i svakako popravljenu formu, o čijem padu smo pisali. Savladali su Subotičani naš tim sa dva pogotka i tako nam upropastili planove o dobrom startu u novoj ligi. Naravno treba ovu utakmicu što pre zaboraviti i okrenuti se novosadskoj Zvezdi koja nam dolazi u subotu.

VOJVOĐANSKA LIGA “SEVER”

Fudbalski klub Mladost iz Turije igrao je kod kuće ove nedelje, a protivnik mu je bio tim “Tisa” iz Adorjana. “Tisa” je zadovoljno otišla kući sa tri boda u džepu, odličnim startom sezone i na putu ka jedinom cilju koji im je bitan, ali ni Turinci ne bi trebali da budu potpuno nezadovoljni. Tačno je da su izgubili, ali rezultat od 2:3 pokazao je da ovaj tim i najjačim protivnicima u ligi može da bude ravnopravan takmac. Dati dva gola vicešampionu nije mala stvar i moglo bi se iz tog rezultata izvući i nešto dobro, što će u sledećem meču dati vetar u krila igračima Mladosti i doneti drugu pobedu i još tri boda na tabeli.

PFL SUBOTICA

Jedini osvajači bodova, jasno vam je, bili su Nadaljčani. Oni su drugo kolo subotičke lige proveli u Njegoševu gde su primili, ali i postigli dva gola. Rezultat 2:2 nije onaj koji smo očekivali, ali šta sad da se radi. Izmakla nam je pobeda za dlaku što je prava šteta, ali je protivnik bio jači nego što smo mislili. Najbitnija stvar je da su Nadaljčani upoisali prvi bod na tabeli i sad se spremaju za “Sentu”.

Facebook Komentari