Zaposli se kao anketar

14. avgust 2018.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Konkurs, Poljoprivreda, Zaposlenje

Republički zavod za statistiku sprovešće u opštini Srbobran Anketu o strukturi poljoprivrednih gazdinstava, koja će trajati od 1. oktobra do 30. novembra ove godine, zarad utvrđivanju plana zvanične statistike za 2018. godinu.

O predstojećoj anketi smo nedavno već pisali, a opširnije o njoj možete se informisati u posebnoj vesti. Anketa će se sprovodi u periodu od tri godine, između dva popisa poljoprivrede, i čini vrlo važno strukturno istraživanje u sistemu statistike poljoprivrede. U periodu sprovođenja ankete, anketari će posetiti poljoprivredna gazdinstva na teritoriji opštine Srbobran i prikupiće podatke o korišćenom poljoprivrednom zemljištu, broju stoke, mehanizaciji, radnoj snazi na gazdinstvima, proizvodnom metodu primenjenom u poljoprivredi i dr.

Svi zainteresovani kandidati moći će da se prijave na konkurs od srede, 15. avgusta, do utorka, 21. avgusta, a sama anketa će početi 1. oktobra i trajaće do 30. novembra. Prijave će se vršiti isključivo putem web aplikacije koja je postavljena na internet stranici Republičkog zavoda za statistiku, a izbor anketara za opštinu Srbobran biće 28. avgusta.

Facebook Komentari