Veterani ne posustaju

07. avgust 2018.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport, Zabava

Bez obzira na vremenske uslove, a bilo je prilično toplo ovog vikenda, veterani nastavljaju svaki vikend da igraju utakmice. Prethodnog vikenda gostovali su prijateljima u Temerinu.

Izuzetno kvalitetna utakmica starih rivala dala je mnogo šansi na obe strane, ali ovaj put sreća je bila na strani Srbobranaca. Rezultatom 2:4 savladani su Temerinci, i tako upisana još jedna od mnogih pobeda. Nekadašnji igrači FK Srbobrana ne posustaju i dokazuju iz vikenda u vikend, da su još u odličnoj formi iako u poređenju sa standardnim prvotimcima kluba imaju viška godina, a našalićemo se, i kilograma. Naši igrači se zahvaljuju domaćinima na fer i koreknoj utakmici i naravno, kao što uvek biva kod veterana, druženje se uz piće i prisećanja na neke utakmice iz prošlosti kad smo se borili za bodove, nastavilo do kasno u noć

Za domaćine su nastupali: H. Gáspár, T. Zoltán, B.József, F. Roland, V. Tibor, V. Ákos, Ú. Zoltán, M. Dárió, M. László, P. Tamás, M. Zoran, J. Arnold. Boje Srbobrana su branjene u sledećem sastavu: Kuprešanin, Bajić, Marić, Komlenić, Kobilarov, Baćinski, Markan, Suzić, Peradze, Jandrić, Mijić, Topalov i Barna.
Strelci za domaći tim bili su U.Zoltan i P Tamás, a za goste Topalov i 3 puta Barna.
Naši Veterani Vam upućuju sportski pozdrav, a već sledeće nedelje gostuju u Sivcu gde će protiv ekipe “Veterani Polet Sivac” pokušati da dođu do nove pobede.

Facebook Komentari