Konkursi Nacionalne službe za zapošljavanje i opštine Srbobran

27. jun 2018.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Konkurs, Lokalna samouprava, Zaposlenje

Raspisana su 4 Javna poziva i konkursa u organizaciji opštine Srbobran i Nacionalne službe za zapošljavanje, kako bi se pospešilo zapošljavanje naših građana.

Svi građani evidentirani u Nacionalnoj službi za zapošljavanje, ali i poslodavci imaju mogućnost konkurisanja na Javni poziv za samozapošljavanje, Javni konkurs za sprovođenje javnih radova, Javni poziv za sticanje praktičnih znanja i Javni poziv poslodavcima za dodelu subvencije za zapošljavanje teže zapošljivih lica na novootvorenim radnim mestima.

Za Javne pozive podsticaja samozapošljavanja je uvek velika zainteresovanost, a mi možemo da Vas obavestimo da su jednokratna sredstva za ovu namenu i dalje 180.000 dinara, dok nezaposleni sa invaliditetom mogu očekivati 220.000. I dalje je uslov da prijavljenu delatnost morate obavljati najmanje 12 meseci, uz obavezno plaćanje doprinosa i socijalnog osiguranja.

Informacije o Javnim pozivima i konkursima, možete naći na web stranici naše opštine, a tamo možete pronaći i sve potrebne formulare.

Facebook Komentari