Veteranima ni pljusak ne smeta da pobede

18. jun 2018.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport, Zabava

U subotu 16. juna veterani fudbalskog kluba Srbobran igrali su meč prijateljstva sa gostima, istih godina, iz Aranđelovca.

Iako igrači oba veteranska tima gaje bliske i prijateljske odnose, na terenu nema naznaka takvog odnosa. Pobeda naših veterana nad timom “Vrbica”, Veterani Aranđelovac, je bila ubedljiva. Sa čak sedam postignutih golova i samo jednim primljenim, slavili su naši momci. Golove za naš tim su postigli: Jandrić 2 pogotka, Barna 2, Topalov,  Živorad “Žile 69” Spasić i Drapšin po 1.

35519835_1843185882404687_8554538503793278976_n

Iako su svi značajno pokisli, jer je kiša tokom meča bukvalno lila, to ih nije sprečilo da do kraja odigraju i pobede. Ljubav ovih momaka prema fudbalu je ogromna, i nikakav pljusak ne može da ih spreči da se dobro zabave i pokažu da su i dalje odlični igrači, bez obzira na godine. Kod ovakvih skupova treće poluvreme je jednako bitno kao i ona dva na terenu. Večera i po koje piće samo produžuju nadmetanje i dobru zabavu, a svakako su već svi “pokisli”.

Srbobranski tim se zahvaljuje gostima na fer i korektnoj igri i naravno 3. poluvremenu gde je rezultat bio nerešen. Sledeći viken se igra u Begeču, a mi Vam donosimo izveštaj i sa tog meča. Ionako je sezona u svim sportovima završena, a mi volimo da pratimo rezultate naših timova.

Facebook Komentari