Talentovani đaci osnovne škole “Jovan Jovanović Zmaj”

09. jun 2018.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, Škola, Zabava

Po 7. put za redom osnovna škola “Jovan Jovanović Zmaj” bila je mesto održavanja učeničkog takmičenja “Ja imam talenat”. Deca su zaista, vrlo talentovana.

Da bi se takmičenje održalo i ove godine Aktiv učitelja je morao da uloži veliki trud u organizaciju svega potrebnog, a na prvom mestu učiteljica Snežana Stanojev koja je koordinisala celim projektom.

????????????????????????????????????

U želji da javno podele sa drugarima stvari koje ih raduju i pohvale se svojim veštinama, đaci su definitivno najzaslužniji za nastanak ovog malog šou programa. Takmičenje je zamišljeno kao nadmetanje pojedinaca i grupa, koji su svojim scenskim izvođenjima vokalnih, plesnih ili nekih drugih nastupa trebali da ubede žiri da su baš oni najzanimljiviji ili najveštiji u onom što rade. Iako se ovde ne radi o planskoj školskoj aktivnosti, sigurni smo da ovakvi programi imaju samo dobre efekte na školsku decu. Javno izvođenje ih oslobađa straha od nastupa, zbližava ih i socijalizuje kroz igru i zabavu, a školu čini veselom i lepšom.

????????????????????????????????????

Ove godine nastupe je uzelo 12 izvođača, koji su svojim talentima impresionirali sve prisutne. Pobednik takmičenja bio je Robert Fan učenik VII razreda, koji je svojim bit boks izvođenjem zasluženo odneo prvu nagradu. Drugo mesto zauzeli su učenici II3 koji su svojim preslatkim pevanjem pesme na mađarskom jeziku oduševili prisutne. Treće mesto pripalo je Jani Pajović, učenici I3, koja je uz svima poznati “Despasito” izvela svoju zanimljivu koreografiju. Posebna nagrada koju dodeljuje publika, obradovala je Galinu Jovčić i Milanu Matić, učenice V razreda, a one su sve prisutne zadivile plesnim umećem.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Pored nagrađenih, na takmičenju su učestvovali i: mlada pianistkinja Ivana Grubić iz III4, Dragana Jojkić (V razred) sa pesmom Marije Šerifović, Marija Milošev i Stefan Ivanović iz III1 sa plesom uz muziku “S ona strane duge”, Anastasija Stojanović (IV razred) sa plesom uz “Policeman eve Simon”. Uz pesmu Jelene Tomašević “Košava” nastupale su učenice III razreda Jelena Brankov, Sara Butaš i Anđela Fan. Selena Glamočić iz III razreda je pevala pesmu Sare Jo, Teodora Mijić je pevala rusku Kaćušu, a Anja Komlenić iz V razreda je interpretirala Eleni Foureire “Fuego”.

????????????????????????????????????

Sjajni nastupi i obilje zabave krasili su školu “Jovan Jovanović Zmaj” ovog 6. juna a mi se nadamo da će sledeće godine biti još bolje sa još više takmičara. Sve čestitke upućujemo pobednicima, a naravno ništa manje ni ostalim učesnicima. Bravo.

 

Facebook Komentari