Uspeli smo! Nadaljska škola će dobiti računare!

31. maj 2018.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, Konkurs, Škola

Izgleda da se naša kampanja za on-line glasanje isplatila. Nadaljska osnovna škola prošla je kao jedna od 20 koje će dobiti poklon računare za opremanje informatičke učionice.

skola-opstine-srbobran-nadalj-zarko-zrenjanin-ucaKompanija MTS i ove godine je organizovala akciju STVARAMO ZNANJE, u svrhu opremanja osnovnih škola sa računarima i pratećim periferijama, kako bi što više dece u Srbiji dobilo kvalitetno informatičko znanje i bilo u toku sa ovom najnaprednijom granom privrede u svetu. Ove godine se među 40 škola, koje je predložilo ministarstvo obrazovanja, našla na spisku i jedna iz naše opštine. Reč je o školi “Žarko Zrenjanin Uča“ iz Nadalja. Podeljene u 4 geografske oblasti, po 10 škola iz svake, odlučeno je da će samo po pet dobiti vrerdne poklone, a koje će to biti odlučuju građani koji glasaju na facebook stranici MTS-a.racunarski-kabinetMnogi naši sugrađani glasali su za školu iz Nadalja i pozivali druge da učine isto, a prvi lokalni medij koji je to učinio bio je naš Srbobran Danas. U dva navrata smo pozivali sugrađane da se uključe u glasanje i pomognu da deca iz škole “Žarko Zrenjanin Uča“ dobiju računare. Na posletku su nam se pridružili i drugi relevantni portali i svi zajedno smo došli do broja od 2934 glasa, što je našoj školi obezbedilo 3. mesto u Severnoj oblasti Srbije i vredne poklone iz MTS.

Čestitamo osnovnoj školi “Žarko Zrenjanin Uča“, Nadalju, i celoj opštini Srbobran, a Vama dragi čitaoci veliko HVALA što ste se uključili u akciju i pokazali jedinstvo kada su u pitanju naši lokalni interesi. 

Facebook Komentari