Vlada Vojvodine pomaže projekat vodovoda

22. maj 2018.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Konkurs, Lokalna samouprava, Privreda

Danas je u ime opštine Srbobran Radivoj Debeljački, član Opštinskog veća i rukovodilac Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj, potpisao ugovor kojim Vlada Vojvodine novčano pomaže projekat vodovoda.

Predstavnicima 18 opština u Vojvodini, pokrajinski sekretar za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Ognjen Bjelić, uručio je ugovore u vrednosti većoj od 16,5 miliona dinara za sufinansiranje projekata od strateškog značaja u oblasti regionalnog razvoja. Iz Pokrajinske vlade najavljuju da će nastojati da se u narednoj godini za ove namene izdvoje veća sredstva. Naša opština je dobila sredstva u visini od 816.000 dinara, za “Izradu projekta vodovoda u industrijskoj zoni B”.

debeljacki-pokrajina

Dobijena sredstva za izradu projektne dokumentacije za izgradnju vodovodne mreže u Industrijskoj zoni B, za nas su veoma važan deo šireg plana obezbeđivanja najboljih uslova za dolazak investitora. Sekretarijat je srbobranskoj lokalnoj samoupravi već davao sredstva za izradu projekta kanalizacionog sistema, a pre dve nedelje podršku u opremanju ove zone dobili su i od Ministarstva privrede.

Facebook Komentari