Kadetski tim RK Srbobran četvrti u Vojvodini

15. maj 2018.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Sport

Bogat sportski vikend u našoj opštini, dodatno je obogatio završni turnir PRVE RUKOMETNE LIGE VOJVODINE za kadete, koji je organizovan u nedelju 13. maja u srbobranskoj sportskoj Hali.

DSC_0088

 

Kadeti RK Srbobran-a učestvovali su u ovom play off-u sa još tri ekipe: RK „RASTIMO“ Novi Sad, RK „BIJELJINA“ Bijeljina i  RK „SPARTAK – VOJPUT“ Subotica. Prvi meč počeo je u 10:00 časova, naš klub kao domaćin imao je čast da otvori turnir. Protivnik u tom prvom meču bio nam je RK „RASTIMO“ iz Novog Sada i završen je u njihovu korist rezultatom 17:20, iako smo mi vodili na poluvremenu 10:9. U drugom meču od 10:50 RK „BIJELJINA“ odmerio je snage sa RK „SPARTAK – VOJPUT“ iz Subotice. Bijeljinčani ovu utakmicu rutinski završavaju kao i sve druge, rezultatom 18:22, a na poluvremenu 7:11.

DSC_0061

 

Poraženi Subotičani su u trćem meču dana odmerili snage sa RK „RASTIMO“ Novi Sad, i ponovo izgubili samo sad još značajnije 16:27 (10:15). Poslednju utakmicu na turniru od 12:40, igrali su naš  RK „SRBOBRAN“ i RK „BIJELJINA“. Da li su dečaci iz Bijeljine stvarno toliko dobri, ili je nama falilo motiva, nismo sigurni, ali je rezultat za nas bio poguban. Nakon prve deonice gosti su vodili 9:18, da bi na kraju meča završili sa 17:32. Ubedljiva i zaslužena pobeda momaka iz Republike Srpske dovela ih je nakon ovog turnira na suvereno prvo mesto lige sa skorom od 4 pobede u isto toliko susreta.

zvanicna-tabela-rsv

Facebook Komentari