Nagradni konkurs: po 500.000 dinara za tri najbolja projekta

07. mart 2018.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Konkurs

Ukoliko imate dobru ideju iz oblasti proizvodnje organske hrane i želite da je unovčite, evo sjajne prilike za to.

Kao dobar primer kompanije koja nesebično vraća društvu i pritom podstiče razvoj privrede i sela ističe se konkurs NLB Banke koji se organizuje po sedmi put, a i ove godine nagrađuje najbolje projekte iz oblasti proizvodnje i prerade organske hrane. Svi poljoprivredni proizvođači koji imaju ideju za koju smatraju da će unaprediti njihovu proizvodnju mogu konkurisati, a 3 najbolje ideje biće nagrađene sa po 500.000 dinara. Rok za prijavu je 20. maj 2018. godine, a pravo učešća imaju poljoprivredni proizvođači koji poseduju registrovano poljoprivredno gazdinstvo, sertifikat, ili su u procesu sertifikacije za organsku proizvodnju. Učešće je omogućeno i proizvođačima koji imaju grupni sertifikat i ugovor sa organizatorom proizvodnje.

Projekti se mogu dostaviti u periodu od 1. marta do 20. maja 2018. godine elektronskim putem na e-mail adresu [email protected]ili poštom na adresu: NLB Banka a.d. Beograd, Bulevar Mihaila Pupina 165v, 11070 Novi Beograd, sa naznakom “Konkurs za najbolji projekat proizvodnje i prerade organske hrane”.

Projekat mora da sadrži sledeće elemente:

  • kratak opis projekta (naziv i osnovni cilj projekta)
  • detaljan opis aktivnosti na razvoju projekta, uz navođenje realnih potrebnih i dovoljnih uslova za realizaciju
  • troškove realizacije projekta
  • očekivani rezultati i vremenski okviri realizacije
  • podatke o registrovanom poljoprivrednom gazdinstvu
  • Za individualne proizvođače: dokaz o sertifikaciji (setrtifikat o organskoj proizvodnji) ili ugovor sa sertifikacionom kućom kao dokaz o započetom procesu sertifikacije
  • Za proizvođače kooperante: grupni sertifikat i ugovor sa organizatorom proizvodnje.

Više informacija i dokumentaciju možete preuzeti na sledećem linku.

Facebook Komentari