BEOGRADSKI INVESTICIONI DANI

10. novembar 2017.

Mesto: Beograd, Srbobran

Kategorija: Некатегоризовано

Privredne komore Srbije i Beograda su 09. i 10. novembra organizovale Beogradske dane investicija, na kojima se predstavila i naša Opština.

Treću godinu za redom se organizuju ovakvi skupovi sa namerom da se velikom broju potencijalnih investitora, poslovnih ljudi i kompanija predstave ideje i potencijali Srbije. Srbobran je u okviru kancelarije za ekonomski razvoj, imao svoj štand za predstavljanje mogućnosti i prednosti kojima raspolaže naša Opština. Predstavljeni su projekti koje su realizovani kao i oni koji su plani i koji mogu biti zanimljivi potencijalnim ulagačima. Zainteresovani su se mogli upoznati sa svim prostornim i infrastrukturnim prednostima koje nudi Srbobran, kao što su postojeće industijske zone, strateška blizina auto puta i obezbeđeni priključci na gasnu i elektro mrežu.

Na ovaj način se naša sredina predstavila stranim i domaćim biznismenima, političkim funkcionerima, diplomatama kao i drugim lokalnim samoupravama sa kojima može ostvariti saradnju. Nikako ne treba propustiti ni jedan sličan forum, jer je svaka promocija bitna i može samo da unapredi život naših građana.

Članak je deo projekta SrbobranDanas, sufinansiranog od strane opštine Srbobran.
Stavovi izneti u podržanom mediskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Facebook Komentari