Pionirke OK Elana osvojile šampionsku titulu

04. jun 2017.

Mesto: Srbobran

Kategorija: Odbojka

U četvrtak u sportskoj hali Zmaj Jovine škole pionirke Elana su u poslednje dve utakmice pionirskog prvenstva odbojkaškog Saveza “Srednja Bačka” ugostile vršnjakinje iz Temerina i Kule, OK Blok Aut i ŽOK Hajduk. U obe utakmice naše devojčice su zabeležile ubedljive pobede čime su bez poraza krunisale dobru igru ove sezone i osvojile šampionsku titulu u ovoj kategoriji čime su potvrdile da su najbolje.

DSC_0288

Prepuna hala roditelja, baka, deka, drugara iz škole koji nisu štedeli grla navijajući za naše odbojkašice. Na posletku zaviorilo se i kolo na odbojkaškom terenu. Ovim utakmicama prisustvovao je i Predsednik Skupštine Opštine Srbobran gospodin Radivoj Paroški koji se na licu mesta uverio u dobru energiju ovog kluba i ove dece, a koji je naposletku pobednicama, odbojkašicama Elan Voley-a uručio medalje i pobednički pehar.

DSC_0374

“Svi u klubu smo izuzetno zadovoljni. Ovim uspehom naših pionirki, krunisali smo jednu sjajnu sezonu. Sve što smo zacrtali kao cilj kluba, naše odbojkašice su i premašile. Seniorke su uspele čak tri kola pre kraja da se izbore i da naredne sezone budu član druge savezne lige, kadetska selekcija je završila među četiri najbolje ekipe u Vojvodini, a pećat svemu ovome su dale ove devojčice. Kvalitetan stručni rad naših trenera Dragana Jojkić i Nenada Milović su dali rezultat i na nama je da u narednom periodu budemo još bolji i još uspešniji. Zahvaljujemo se navijačima i roditeljima ove dece koji su sve ovo vreme bili uz nas i kada smo slavili i kada smo tugovali, ali na kraju mogu da kažem, isplatilo se” istakao je predsednik OK Elan Volley-a Boško Popović.

I nakon svega srbobranske devojčice nisu stale na ovome. U subotu 03. juna u Bačkoj Palanci na turniru “Street Volleyball” devočice Elana 2005 i 2006 godišta osvojile su zlatne medalje. Od četiri ekipe sa kojima je Elan učestvovao dve su osvojile prva mesta gde se još jednom potvrdilo da se u ovom klubu radi planski i kvalitetno i da to malo po malo donosi rezultat.

Članak je deo projekta SrbobranDanas, sufinansiranog od strane opštine Srbobran.
Stavovi izneti u podržanom mediskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Facebook Komentari