Srbobranke nastavljaju sa pobedama

30. mart 2017.

Mesto: Srbobran

Kategorija: Odbojka, Sport

U zaostaloj utakmici 20. kola Druge savezne lige odbojkašice Elana su na gostovanju u Apatinu savladale istoimenu ekipu sa 3:0 (25:17, 25:16, 25:20) ostvarivši svoju osmu pobedu u poslednjih deset utakmica.

Meč je protekao u sjajnoj igri naših devojaka koje ni jednog trenutka nisu dozvolile protivniku ni da pomisli a kamoli da ugrozi konstantno vođstvo naših odbojkašica. Ovom pobedom je Elan Volley i definitivno osigurao 7 mesto na tabeli koje im garantuje da će i sledeće sezone naša mlada ekipa se boriti u ovako jakoj konkurenciji. Nakon ovog uspeha bitno je sačuvati ekipu na okupu u šta ne sumnjamo i u narednoj sezoni pokušati napraviti još veći uspeh” ističu u klubu.

Naredna utakmica je na programu u nedelju 02. 04. 2017. u 15:30 časova kada OK Elan Volley na svom terenu dočekuje drugoplasiranu ekipu Rume, ekipu koja se bori za prvo mesto i ulazak u prvu ligu, a pre toga, PODSEĆAMO VAS da kadetska selekcija Elana u prvoj utakmici četvrtfinala prvenstva Vojvodine u Turiji dočekuje ekipu Odbojka 013 iz Pančeva. Utakmica se igra u petak 31. marta u 16:30 u Turiji pa pozivamo sve ljubitelje odbojke u Turiji i Srbobranu da dođu i bodre naše odbojkašice do novog uspeha i plasmana na finalni turnir za prvaka Vojvodine.

Članak je deo projekta SrbobranDanas, sufinansiranog od strane opštine Srbobran.
Stavovi izneti u podržanom mediskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Facebook Komentari