Sjajna pobeda posle pet setova

19. mart 2017.

Mesto: Srbobran

Kategorija: Odbojka, Sport

Odbojkašice Elana još jednom su podigle publiku na noge svojom igrom.

Naše sjajne devojke su u 19. kolu dočekale četvrtoplasiranu ekipu OK Odbojka 013 iz Pančeva i još jednom pokazale da se sa vrućeg srbobranskog terena teško odnose bodovi.

Važnost ovog meča pomalo je uticao da naše odbojkašice u meč uđu stegnuto pa su odlične i iskusne igračice iz Pančeva umele to da iskoriste i dobiju prvi set 18:25. Nije to pokolebalo naše igračice, brzo su se konsolidovale i već naredni set rešile u svoju korist 25:19. Imale su igračice Elana u rukama i treći set, ali su na kraju uz par grešaka poklekle i dozvolile protivniku da preokrene rezultat u svoju korist na 23:25. Znajući šta nam ova utakmica znači devojke bukvalno “ginu na terenu” ponovo preuzimaju stvari u svoje ruke, poen po poen i set je naš 25:19. Peti set, lutrija, kreće loše po nas 4:8 za Pančevke, menjaju se strane, na servis dolazi Kristina Milović, nema šta da se izgubi, napasti servisom pa šta bude da bude. i zamislite serija od 11:1 za naše, na kraju sa svoja dva servisa Ana Bogojević, naš kapiten završava posao i slavlje na terenu i na tribinama. Ponovila se situacija od pre dve nedelje kada su naše devojke od 4:9 u petom setu preokrenule protiv Futožanki.

Ovom pobedom naša mlada ekipa je u svom debitantskom nastupu jednom nogom već izborila opstanak u Drugoj ligi. Naredni meč Srbobranke igraju u Apatinu.

Poželimo im puno puno sreće.

Fotografije: DK photo

Članak je deo projekta SrbobranDanas, sufinansiranog od strane opštine Srbobran.
Stavovi izneti u podržanom mediskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Facebook Komentari