OPREZ NIKADA NIJE SUVIŠAN

02. februar 2017.

Mesto: Srbobran

Kategorija: Srbobranski alarm

Oštećenja na asfaltu i udarnih rupa po putevima je sve više, a neke od njih stoje i godinama bez popravljanja.

Materijalna šteta koju vozači zbog njih naprave tokom vožnje može da bude i par hiljada dinara u zavisnosti da li su samo pneumatici pretrpeli oštećenje ili i pojedini delovi trapa vozila.

Naši sugrađani su nas pozvali da napravimo par fotografija i skrenemo pažnju svim vozačima na loše stanje na deonici puta Pere Segedinca na 5. i 6. kilometru od izlaza iz Srbobrana.

Zimsko je vreme, voda i sneg “maskiraju” rupe na putevima pa nailaskom na njih iako se krećete prilagođenom brzinom koju signaliziraju znakovi pored puta možete oštetiti vaše vozilo.

Pošto nismo znali ko je odgovoran za održavanje ovog dela puta, sa fotografijama koje smo dobili uputili smo se u opštinu. Tamo smo dobili informaciju i obećanje lokalne samouprave da će oštećenja biti sanirana u najkraćem mogućem roku.

Lokalna samouprava je otvorena za saradnju sa svojim građanima i ovim putem Vas poziva da participujete u stvaranju bolje komunikacije, radi brže spoznaje problema na lokalnom nivou.

Naš portal pokreće kategoriju “Srbobranski alarm” i pozivamo Vas da učestvujete u identifikaciji problema u našoj opštini, kako bi smo opštinu Srbobran učinili boljim mestom.

“Srbobranski alarm” će biti postavljen na sajt uskoro i tamo ćete moći dobiti odgovore na sva pitanje u najkraćem mogućem roku, kao i da predložite rešenja za svoje probleme ili ostavite primedbe.

Redakcija srbobrandanas.rs  informisaće se kod organa lokalne samouprave o konkretnoj temi i potruditi se da doprinese brzom rešavanju problema.

Za sve informacije, predloge ili prijave problema pišite nam na broj telefona 069/145-0-555 ili na mejl [email protected]

Članak je deo projekta SrbobranDanas, sufinansiranog od strane opštine Srbobran.
Stavovi izneti u podržanom mediskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Facebook Komentari